Slumpad post: Ut i snön
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läser just nu

| 2011-06-04, 23:37

Har fått en ful ovana att påbörja många böcker samtidigt. Sen jag senast skrev har jag såklart hunnit läsa klart några (bok om tjej med cancer, Patriks bok, bok om pedofiler, Sarenbrants senaste). Den förlorade symbolen har jag lämnat över till John eftersom jag inte fastnade i den efter ett par kapitel.

  • Förgiftad avRick Smith ligger kvar som sängbok och jag läser i den ibland. Tycker det är lite jobbigt att läsa om allt hemskt (nu senast kvicksilver tror jag) och vill dessutom smälta det hela lite medans jag läser.
  • Hoppade på Ann Heberleins bok Det var inte mitt fel: om konsten att ta ansvar. Den känns efter bara några sidor som en bok man behöver läsa långsamt och smälta. Har redan väckt en del tankar. Gillar!
  • Mitch AlbomAlberts sista önskan får nu komma tillbaka som t-banebok när jag läst ut Patriks bok.
  • Eftersom Anns bok verkar vara en man inte läser när man är trött så fick det bli en spännande sängbok oxå så jag testar Marie Jungstedt för första gången, Den du inte ser och tycker den verkar mycket lovande.

Sen väntar och längtar jag efter Carin Gerhardsens nya bok som kommer i juni, Helgonet. Den kommer lugnt att få tränga sig före i läskön vill jag lova!2 kommentarer to “Läser just nu”

  1. […] alla andra påbörjade böcker men nu får ni lite mindre fokus. Vardagen | Böcker, recensionsexemplar | Trackback | […]

  2. […] har verkligen fortsatt min ovana att läsa flera böcker samtidigt. Lite berodde det på semestern där man får välja vissa […]

Kommentera