Slumpad post: Få hjälp med kosten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Molntröjor i stretchfrotté

| 2011-06-04, 20:26

Älskar molntyger (kanske märks) och ville testa lite stretchfrotté. Helt underbara var de när jag fick dem. Började på tröjorna redan före påsken och har sen gjort lite då och då. Simon blev förtjust i sin direkt och har haft den på sig med trådar hängande här och där.

Tog lite tid att hitta mudd som jag gillade och så här i efterhand önskar jag att jag skippat den i midjan och istället gjort som vanligt. Annars gillar jag den och på att-vilja-sy-listan står ett linne till mig i samma material.

Mottagare: Joel & Simon
Mönster: Raglantröja Ottobre 3/2010(nr 12) i storlek 98 och 110.
Material: Stretchfrotté och halsmudd från JNYDesign. Mudd till ärmar och midja Lilofant.Kommentera