Slumpad post: Jag som trodde
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mammas fotboll

| 2011-06-15, 13:59

Har ju en rygg som envisas med att ge mig lite problem då och då. Just nu går jag regelbundet hos en sjukgymnast här i Skarpnäck och det känns som att det börjar göra skillnad. Märker det bla när jag gör armhävningar för helt plötsligt kan jag.

En av sakerna jag testar är en boll (något större än en tennisboll) som jag ligger på rygg på. Har den oftast mitt på bröstryggen som är ett av mina problemområden. Gör skönt ont och knakar loss lite saker ibland.

Simon som envisas med att kalla alla bollar för fotbollar kallar den för mammas fotboll och vet nu att den ska ligga på en av bänkarna i köket. Hittar han den så går han lydigt dit med den.3 kommentarer to “Mammas fotboll”

 1. Syster Yster says:

  Den ser spännande ut… (eller avspännande? 🙄 ) Var har du fått tag på den?

  Och on a completely unrelated note: NU gick jag om dig i kommentartoppen, Sue! Så länge det nu varar – klockan är 13 minuter i 12… 😆

 2. Sue says:

  Se där, fortfarande i topp. Men vi får se vad som händer nu!! 👿

  Har köpt den av min sjukgymnast. Du får testa om några veckor :mrgreen:

 3. […] skönt att ha gjort de flesta övningarna denna gång, men jag hade glömt taggbollen så nu får jag ta och använda den igen. Jag tycker det känns lite bättre i ryggen nu men armen […]

Kommentera