Slumpad post: Vunnit en bok
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Plastknappar

| 2011-06-22, 22:32

Att hänga i en sygrupp på facebook är farligt. Det skapar behov nämligen. Helt plötsligt behövde jag en KAM-tång med knappar. Valde mellan lite olika ställen att beställa ifrån (alla givetvis tipsade om i sygruppen) men bestämde mig till slut för Assunta Store. När man klickade sig runt lite här och var på deras sidor så fanns det faktiskt en rabattkod som gjorde att frakten blev gratis (givetvis oxå tips från sygruppen).

Inom en vecka hade jag paketet i postlådan – och då kom det ända från Kina. Iofs var det samma snabbhet med namnlapparna.

Har testat dem och de verkar mycket smidiga. Planen är att använda dem på badrockarna jag håller på att sy. De ska med på semestern är det tänkt så jag får anledning att inviga tången på riktigt väldigt snart.4 kommentarer to “Plastknappar”

  1. Syster Yster says:

    Sue, du har inte funderat på att starta eget – om vi slår oss ihop kan du sköta mjukslöjden så fixar jag hårdslöjden… 😉

  2. Sue says:

    Och John tekniken 🙂 Tur vi ses snart så vi kan snacka lite!

  3. Aneta says:

    Har exakt dessa jag med 🙂

Kommentera