Slumpad post: Inte byta jobb
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Familjen i Ooga Booga

| 2011-06-25, 13:22

Så blev det då familjetröjor – första uppsättningen. För några år sen hade jag bara garvat men nu tycker jag faktiskt att det är lite roligt. Det är med glimten i ögat och för att locka fram små leenden. Tyget är alldeles underbart mjuk!

Halsmuddarna fick alla välja färg till själva. Lite roligt att ha något unikt på varje tröja faktiskt. Sen kom jag otroligt nog ihåg att sätta namnlappen på utsidan den här gången – i sidsömmen.

Barnen invigde sina redan igår på midsommarfirandet, men vuxentröjorna blev klara först senare på kvällen (och idag syr jag om Johns ärmar för de blev lite väl långa).

Mottagare: Simon, Joel, Sue & John.
Mönster: Raglantröja Ottobre 3/2010 (nr 12) – storlek 98 och 110. Creative workshop 303, stl 42. Hemmaknåpat mönster till John. 
Material: Ooga Booga sommarfärger från Timote. Halsmuddarna från lite olika ställen.3 kommentarer to “Familjen i Ooga Booga”

  1. Syster Yster says:

    😆 😆 😆

  2. Syster Yster says:

    Jag vet inte, plötsligt fick jag en vision av hela den utökade familjen på utflykt i Halmstadtrakten om någon vecka – samtliga tio iförda Ooga Booga-tröjor med olika muddar… 😯 😆

  3. Sue says:

    Hehe, hade framförhållningen varit bättre så hade det varit alldeles underbart. Vi får se om vi kan hitta något tyg som kan passa för släktbild framöver :mrgreen:

Kommentera