Slumpad post: Bad #20
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Leksaker

| 2011-07-01, 22:31

Efter badet åkte vi till Commershuset och tittade på leksaker. Några saker slank med men Joel dregglade över ganska många och lösningen blev att vi tog kort på dem för att sen kunna visa tomten.

Min halvsyster Siv äger affären så vi passade så klart på att säga hej och småprata om diverse. Barnen fick varsin glass och Joel såg mycket fundersam ut när jag sa att det var hans moster Siv som han fick den av. Eftersom vi inte direkt umgås pratar vi mest om farbror Eric och hans familj när det gäller släkt.

För oss vuxna blev det oxå en leksak i form av sparkcykel. John hittade en som tål upp till 100 kg så nu kan vi (iaf en av oss) hänga med barnen när de sätter fart på sina springcyklar.

När jag stod och pratade med Siv hör jag ett ljud i bakgrunden och efter en stund inser jag att det är Simon som glatt knallar runt med en leksaksgräsklippare med John tätt i hälarna. Han hann även prova diverse leksaker.En kommentar to “Leksaker”

  1. […] Vi inledde veckan med bad i Lilla Le, och för att ta oss därifrån utan gråt lockade vi med besök i leksaksaffär. På kvällen tog vi en promenad till en lekpark och en gräsklippare kom på besök. Onsdag: Bad […]

Kommentera