Slumpad post: Ny matta till vardagsrummet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Åka traktor

| 2011-07-02, 22:40

Min syster Siv har känningar i trakten (såklart) och hade fixat ett bondgårdsbesök åt oss. Rune heter bonden som glatt visade runt oss på sin gård. Tjurar i olika storlekar, maskiner i överflöd och en lada som till vissa delar murats av barnens morfar.

Joel var väldigt intresserad och frågvis och sprang titt som tätt fram till Rune för att fråga om något. Simon strosade i sitt eget tempo en bit efter.

Höjdpunkten blev när de tillsammans med Rune fick klättra upp i gårdens största traktor och ta sig en provtur. Just när vi trodde att de skulle stanna så drar de iväg på grusvägen för en extra tur. De försvinner bort så vi inte hör dem och vi ställer oss och kikar.

Helt plötsligt ser vi dammolnet komma vid horisonten och hör motorn. I hejdlöst hög fart kommer de körande mot oss, och saktar in medans de passerar oss. Joel vänder sig om och vinkar glatt. Båda är helt lyriska när de klättrar ner.En kommentar to “Åka traktor”

  1. […] med väldigt trötta barn som omgående somnade på hemvägen, men sen blev nattugglor. Torsdag: Besök på bondgård inklusive ponnyridning. Fredag: Lugn förmiddag och en något vildare eftermiddag hos Jenny m […]

Kommentera