Slumpad post: TACK!!!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skänkt prylar

| 2011-07-12, 22:49

Vi kom hem igår (bloggposter kommer) och idag påbörjades lite rensning av saker som under året hamnat på vinden för att senare skänkas. Möjligheternas hus har semesterstängt kommande två veckor så det gällde att skrida till verket direkt.

Det blev mer än jag hade tänkt mig så 2 minuter i fyra ringde jag för att fråga när man kan skänka saker. 20 minuter senare var jag hemma igen efter att John hämtat bilen, vi fyllt bakluckan, jag kört dit, lastat ur och jag kört hem. Allt kom inte med denna vändan men nu har vi åtminstone lite plats hemma och kan röja ännu mer – och ta en vända dit imorgon oxå.

Nu har vi inte längre någon resesäng för bebisar, eller spjälsängskydd för spjälsäng och inte heller hundsängen vi använt. 3-4 par skor åkte med, vägghållare för tjocktv och lite annat. Otroligt skönt! Gick så fort allt att jag inte hann fota 🙂Kommentera