Slumpad post: Aktivitetsfältet på sidan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Besök på Bauhaus

| 2011-07-16, 21:01

Idag drog vi till Bauhaus en sväng. Jag inledde med barnen utomhus vid lekstugorna medans John letade upp det som skulle handlas. Simon klämde lite och efter ett tag var det dax att gå in och byta blöja. Först fick vi dock lokalisera John för att få blöjpåsen.

Simon testkörde sen alla gräsklippare, och sen bytte jag och John barn. Jag och Joel gick och tittade på växter, utemöbler och sen orkade Joel inte mer. Han blev ledsen för att han inte hade en bilvagn (alla var upptagna när vi gick in) och vägrade gå. Jag fick bära honom. Letade efter John som kollat på lampor. När jag kom dit och inte hittade honom tog jag upp telefonen. Missat samtal och chat.

John skrev att vagnen stod vid gång 36 och att han och Simon var i bilen. Joel som fortfarande vägrade gå fick åka på min rygg bort till vagnen och sen betalade vi och gick ut.

Härligt att handla med barn 🙂3 kommentarer to “Besök på Bauhaus”

  1. Syster Yster says:

    Ni verkar ju ha bra logistik på det hela i alla fall! :mrgreen:

  2. John says:

    Vi har funderat på walkie-talkie…

  3. Sue says:

    Ja, det vore något att ha med på familjens dag framöver!

Kommentera