Slumpad post: Räkna djur
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nattlinne till mormor

| 2011-07-17, 15:22

Har frågat mamma om hon vill ha något mer sytt och högst på önskelistan stod ett knälångt nattlinne i tunnt tyg. Hade ett från Lilofants rensning av sin tyggarderob som passade ypperligt för detta. Tog samma mönster som till randiga tröjan, men valde att lägga på 60-70 cm på längden. Jag sydde klart det strax före semesterresan påbörjades, men vi hann såklart packa in det så att gossarna hade en present till mormor när vi kom dit.

Mormor blev mycket nöjd och troligen blir det fler nattlinnen till henne framöver.

Mottagare: Mamma
Mönster: Tröja: Creative workshop 303, stl 50-52 (blandade lite), la till på längden. 
Material: Rödaktig tunn jersey från Lilofant, mudd i samma tyg.Kommentera