Slumpad post: Sängstomme såld
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skänkt böcker

| 2011-07-31, 14:24

När vi rensar här hemma försöker vi undvika att kasta saker utan skänker istället saker hit och dit. Under rensningen av bokhyllan nere så var det många gånger jag stannade upp, tittade på en bok och värderade om det var värt att ha den kvar. Ni såg själva att de allra flesta verkar ha fått stanna kvar.

Här ser ni dock två som inte fick vara kvar. Historiska böcker som jag fått under konferenser på Visingsö. Säkerligen jättefina, men inte det minsta intressanta för mig.

Följer Simona Ahrnstedts blogg och hon verkar älska historia så jag mejlade och frågade om hon ville ha dem. Jag fick ju så snällt ett ex av hennes bok att recensera så nu bjöd jag tillbaka. Nu är de på väg hem till henne där jag hoppas de uppskattas mer än här.2 kommentarer to “Skänkt böcker”

  1. […] Arnstedt såg jag dock aldrig till tyvärr för henne hade jag velat hälsa på. Kändisar, Vardagen | Böcker, bokmässa | Trackback | […]

  2. […] på hennes blogg och skänkte lite historiska kokböcker till henne förra sommaren. Och kanske kanske får jag gå på releasefest även om förlaget inte […]

Kommentera