Slumpad post: Anmäld till Tjejvättern
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jungstedt, Mari: Den inre kretsen

| 2011-08-02, 10:30

Tredje boken. Bara sveptes med och så var den slut. En riktigt cliffhanger på slutet så nu sitter jag här och funderar på om jag ska titta i fjärde boken för att se hur det gick. Tror dock det lutar åt att jag läser något annat emellan och suger på den karamellen ett tag till.

Det är så lätt att läsa, underhållande och spännande. Gillar sååå att det finns en historia som flyter genom böckerna för det ger så mycket mervärde.

Gillar att man får inblick i lite olika områden i varje bok och kan tänka mig att Mari gör MYCKET forskning för att få koll på saker och ting.

Den här gången kan man luska ut en del själv vilket jag gillar även om man inte får ihop alla pusselbitarna på egen hand.

En annan sak jag gillar är att texten när det händer läskiga (läs blodiga) saker inte är så grafisk. Visst får jag upp otäcka bilder men jag kan själv välja hur otäcka de är, Mari serverar grunden så får jag själv avgöra resten. Skönt!

Jag tror dock det är bra att inte läsa alla på rak arm för då kan man nog lätt tröttna på formen. Variation förnöjer! Så nu får vi se vad som lockar mest i den olästa bokhögen.Kommentera