Slumpad post: Mammabyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kort tur till Ludvika

| 2011-08-10, 14:24

Förra fredagen packade vi ihop oss när jag kom hem från jobbet och åkte norrut mot Ludvika där Lotta med familj köpt sommarstuga.

Runt 8 kom vi fram och sen nattugglade alla barnen som verkade hitta varandra direkt trots att de inte träffats sen vi var i Säfsen. Eftersom det regnade var vi inne.

På lördagen lekte vi hemma med de paket som vi hade med – batteridrivna såpbubblepistoler. Mycket uppskattade! Sen tog vi en promenad förbi Lottas föräldrars stuga och sen vidare ner till badstranden. Några badade trots att det var rätt mulet och vi inte hade med badkläder.

Hem för att äta lunch och sen fick småkillarna sova lite tillsammans med sina pappor. Jag, Lotta, Annika och Joel tog en skogspromenad och plockade (mest åt) blåbär. Vädret blev bättre och bättre så när vi var tillbaka packade vi alla badkläder och fika och gick till badstranden igen. Vi tog långa vägen förbi Annikas mormor som bjöd på fantastiskt goda bullar.

Stranden bjöd på en fantastiskt skön eftermiddag med sol, bad, sandlek, gungor, fika och lek. Det var motvilligt vi tog oss upp till huset för att fixa middag. Barnen fick leka lite efter middagen men sen packade vi in oss i bilen och körde hemåt. Joel ville verkligen inte åka hem vilket han visade genom att tjuta som en stucken gris. Vi lyckades lugna honom och 2 minuter senare sov han. Han var hur trött som helst. Simon däremot satt och kollade på film tills vi kom hem.2 kommentarer to “Kort tur till Ludvika”

  1. […] I söndags kom Anders och Annika och hälsade på med sina föräldrar. Både Joel och Simon hade längtat massor. När vi pratade om det före helgen så sa Joel att han ville åka tillbaka till deras stuga. […]

  2. […] Resor Inga större för familjen. Sommarsemestern gick till samma som året innan, minus Skåne, så det vill säga Ed och sen Halmstad varsin vecka. Vi fortsatte även traditionen att åka till Säfsen där barnen mest ville skotta Familjens dag tog oss till Kolmården en dag och vi besökte även faster Anna utanför Linköping, plus en kort tur till Ludvika. […]

Kommentera