Slumpad post: Muu
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Åka båt

| 2011-08-11, 20:57

Idag hade vi sen länge bokat in att åka till Sara och hälsa på henne i Saltsjöbaden. De hade segling idag så det passade bra. Vi fick några droppar regn på oss men annars var det perfekt uteväder.

Barnen hittade direkt en tom kartong som de kunde gömma sig i, de provsatt även Saras forspaddlingskajak. Sen letade Sara fram passande flytvästar och bjöd oss på en åktur i motorbåten. Barnen pendlade från stor förtjusning till lite läskigt.

Till Joels stora lycka frågade Sara om någon ville prova att köra båten. Hon är helt suverän med tålamod och tillit så han styrde och gasade och fick hjälp när det behövdes och tydliga instruktioner. Mycket nöjd klev han av båten ett tag senare.

Vi fikade och sen dök det upp både en tankbil och en traktor med gafflar. Traktorn drog upp en båt som behövde repareras. Sen fick Sara rycka in och hjälpa till när en båt som saknade roder skulle hissas upp i en stor krok. Joel hängde givetvis på. Simon hoppade i alla vattenpölar han hittade.

Efter 2 timmar packade vi ihop oss och åkte hemåt. Bamsefilm i bilen och trots stor trötthet var det ingen som somnade på väg hem.Kommentera