Slumpad post: Uteträning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mjuk kropp

| 2011-08-20, 18:19

Igår unnade jag mig massage hos bästa Cia. Hade berättat om häxdoktorn och båda var intresserade av att se om det blivit någon förändring.

Gissa om det kändes annorlunda. Det gjorde ju inte längre ont, inte det minsta. Helt sjukt vilken annorlunda känsla faktiskt och Cia bestämde sig för att själv gå dit.

Cia lyckades hitta några få ställen som fortfarande var lite spända men mest kunde jag bara njuta av hur skönt det är med massage.

Hade själv inte trott riktigt mycket på häxdoktorn, även om jag ville. För trots att ryggen och kroppen känts väldigt annorlunda så har jag haft ont inne i höften, fast ont på ett annat sätt och jag har tolkat det som mer eller mindre träningsvärk hos muskler som suttit låsta i ett par år. Nu är jag helt övertygad. Den där mannen utför mirakel.3 kommentarer to “Mjuk kropp”

  1. Syster Yster says:

    Mm, som sagt, efter osteopaten tog det ungefär en månad innan alla ‘eftervärkar’ hade gått över hos mig! Men det är ju kanske inte så konstigt, när man tänker efter…

  2. Sue says:

    Skönt att höra. Blir bättre och bättre och lättnaden är enorm! Det är först efteråt som man inser hur begränsad man var och hur ont man haft…

Kommentera