Slumpad post: Spontan camping
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En mysig vabdag

| 2011-08-23, 23:29

Simon vaknade kvart i 7 (när John var hemma igår vaknade det kvart över 8). Efter frukost så bakade vi sockerkaka och när den var klar fikade vi på den och svartvinbärssaft som vi fått av vår snälla granne Bengt.

Fram till lunch så pärlade Joel, Simon spelade datorspel (första gången han fick till det på riktigt!) och jag fixade byxmönster, och skar ut tyg.

Efter lunchen softade vi lite vid tv:n, barnen målade lite på lekhuset och sen gick vi ut och klippte gräs, plommonträd och humle. Blåbär plockade vi och åt upp.

Eftersom barnen var ganska pigga och vädret underbart gick vi till helikopterparken och lekte en dryg timme. Efter det var barnen väldigt trötta men orkade ändå bygga lite duplo. Vid middagsbordet vid halv 6 nickade Simon till så vi avslutade väldigt snabbt hans dag genom att bära upp honom i sängen. 5 minuter senare sov han. Joel somnade vid halv 8 efter att ha pysslat lite till.

Nu laddar vi för familjens dag imorgon!2 kommentarer to “En mysig vabdag”

  1. […] en dags vab för mig och så familjens dag igår (bloggpost kommer senare) så är det idag tillbaka till vardagen som […]

  2. […] jag vabbade i tisdags gick det faktiskt att få lite pyssel gjort. Jag har köpt nytt mönsterpapper (non-woven) från […]

Kommentera