Slumpad post: Utvecklingssamtal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tillbaka i vardagen

| 2011-08-25, 10:06

Efter en dags vab för mig och så familjens dag igår (bloggpost kommer senare) så är det idag tillbaka till vardagen som gäller. Klockan ringde 7 eftersom jag lämnar. Tror jag sov 8 timmar i natt faktiskt – det händer inte ofta vill jag lova.

Nu tre timmar senare sitter jag vid datorn hemma och jobbar ikapp min mejlinkorg på jobbet, för att sen beta av allt annat som behöver göras. Barnen lämnade på dagis vilket gick över förväntan med tanke på att de här hemma inte alls ville dit. Joel tyckte att det räckte om en av oss jobbade och en var hemma. Dagens andra tvättmaskin snurrar och sängarna har tömts på lakan (storstäd på schemat efter dagis/jobb idag).

Suveränt att kunna jobba hemifrån på många sätt. Mer fokus eftersom ingen kan komma och störa, plus att man faktiskt kan tvätta ikapp.Kommentera