Slumpad post: Välanvänd skrivare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Uppför Hammarbybacken

| 2011-08-29, 15:15

Sommarschema på Flex och inte något pass på lördagar så för någon vecka sen tog vi själva tag i det och bokade in en egen utmaning, Karlbergs hinderbana. Förra måndagen så gick försvaret som ansvarar för banan ut och sa att de nu stänger den för allmänheten. Tänka om fick vi då och det som låg nära till hands var Hammarbybacken.

Så vid 10 i lördags var vi fyra stycken som möttes vid Flex och cyklade till utegymet i Björkhagen för att sen springa-jogga-gå till backen och bli lagom uppvärmda.

Vi funderade lite på om vi skulle springa rakt upp eller ta en väg som gick lite rundare. Vi valde rakt. 3-2-1-go – ja och just gå fick vi göra efter typ 15 meter då det var så tokjobbigt att man inte ens kunnat föreställa sig. Lite drygt 5:30 tog det att ta sig upp till toppen och det var inte många steg det gick att springa.

Men fler gånger lär det blir men då blir det den rundare vägen. Efter att ha joggat-gått tillbaka till utegymet testade vi maskinerna lite och trots att jag inte körde mycket har jag rejäl träningsvärk.4 kommentarer to “Uppför Hammarbybacken”

 1. Niklas says:

  Bra jobbat Sue!

  Kan dock avslöja att jag sprungit upp…

 2. Sue says:

  Inte det minsta förvånad Niklas 😛 😛

 3. karinsi says:

  jag är sugen på hammarbybacken. uppför. är sällan sugen på nåt jag kan genomföra. konstigt 😆

 4. Sue says:

  Haha, vi får boka ett datum på lunchen 😉

Kommentera