Slumpad post: Varde vitt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Böcker jag läser just nu

| 2011-08-30, 16:03

Oj vad jag verkar ha tagit mig vatten över huvudet med läsning i höst. Har flera påbörjade böcker (se nedan), många som ligger i bokhyllan och ropar på mig (kommer annan post), flera som jag önskat men ännu inte fått och flera som jag vill ha. Härligt i-landsproblem!

  • Råsmart familj av Ulrika Hoffer, som jag var så sugen på. Tyvärr känns den inte så peppande utan mer påtvingande eller kanske något översittarsmart typ. Svårt att sätta fingret på vad det är. Motsatsen till Den föraktade falukorven som gjorde att jag kände mig duktig. Ska dock läsa mer i den och testa några recept för jag tror ju att det är vettiga saker.
  • Badskumt av Katarina Johansson. Har börjat läsa den från början, sen bläddrat och skummat lite i sena kapitel. Gillar mycket. Känner att det är en bok som man får ta lite då och då och smälta. Inser att jag när jag läst den kommer att inventera badrumsskåpen. Kommer spana ordentligt inför köp så jag köper lite vettigare saker, och kanske även testa att göra egna röror.
  • Lärjungen av Rosenfeldt och Hjort. Läste aldrig del 1 (Det fördolda)  för den såg jag på tv. Efter 100 sidor stod det klart att tv-serien täckte både del 1 och 2 – således denna bok. Så nu vet jag hur det går tyvärr (ogillar), men ändå är den bra skriven och spännande så den går nog fort att läsa ut. Önskar dock att jag läst del 1 för det var svårt att hänga med i persongalleriet nu.
  • Glada hälsningar från Missångerträsk av Martina Haag. Började läsa och hade inte Lärjungen dykt upp hade jag fortsatt. Kommer återgå till den när jag är klar med Lärjungen för jag gillade den.
  • Döden i grytan av Mats-Eric Nilsson har jag börjat läsa i köket när det ges lite tid. Känns väldigt intressant och viktig.


3 kommentarer to “Böcker jag läser just nu”

  1. […] jag skrev så har jag en del böcker påbörjade men den stora högen är de böcker som ligger och ropar på mig och vill bli lästa. Måste […]

  2. […] Hade ju pausat den här boken eftersom Lärjungen fick högre prio. Så i måndags kväll orkade jag inte gå ner och hämta den eftersom den låg i jobbryggan. Sögs in i den här boken istället och klockan flög iväg och blev alldeles för mycket. Igår fortsatte jag, inte en tanke på Lärjungen längre. […]

  3. […] jag nämnt tidigare så trodde jag detta var fortsättningen av tv-serien i julas men insåg efter 100 sidor att det […]

Kommentera