Slumpad post: Raffe på insta #12
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På Formex

| 2011-09-04, 20:53

I torsdags fick jag för första gången tillfälle att besöka Formex. Det var syster Siv med sin son Andreas som var här för att spana in saker till Commershuset i Ed. Det var helt enormt stort och på de fem timmar jag var där hann vi såklart bara se delar av mässan.

TUR för mig (eller plånboken snarare) att man inte får köpa saker direkt på plats. Såg hur mycket som helst fint, samtidigt som jag kände lite sorg över att det är ett sånt förbrukningssamhälle vi lever i och att här var tanken att köpa saker som man ska sälja vidare. Skapa köpbehov.

Hittade en tjej som målar kort och säljer. Helt otroligt fina och jag kunde inte låta bli att fråga om hon tryckte på tyger oxå. Hon hade tänkt på det men inte fått tummen ur så nu har hon snart ett mejl med lite tips på kontakter.

På kvällen var jag helt galet trött 0ch inte det minsta avis på Siv och Andreas som skulle gå till kl 20 och sen även fredag och lördag.Kommentera