Slumpad post: Gå och träna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Klätterapor

| 2011-09-05, 11:11

Det blir mer och mer tydligt att barnen gillar att klättra. Härom dagen på väg hem från dagis ville de stanna i borgen, numera döpt till Klätterborgen.

Joel lyckades för första gången bemästra klätterväggen (vet inte om han testat tidigare) och var mäkta stolt. Klättrade säkert upp för den 10 gånger.

Simon försökte med det mesta Joel gjorde men börjar ändå få en känsla för vad han kan och inte kan klara. Skönt!

Vid ett tillfälle stod Joel på en väldigt smal kant utan att hålla i sig och jag bad honom hålla i sig, men icke. Han ville att jag skulle ta en bild istället. Jag sa att jag inte klarar av att titta och gick runt hörnet. Börjar inse hur min kära mamma hade det…Kommentera