Slumpad post: Tröja till mamma
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Haag, Martina: Glada hälsningar från Missångerträsk

| 2011-09-07, 6:58

Hade ju pausat den här boken eftersom Lärjungen fick högre prio. Så i måndags kväll orkade jag inte gå ner och hämta den eftersom den låg i jobbryggan. Sögs in i den här boken istället och klockan flög iväg och blev alldeles för mycket. Igår fortsatte jag, inte en tanke på Lärjungen längre.

Klart bästa jag läst av Martina. Inga longörer utan bara en fantastisk fantasi och humor.

Blev nästan kär när jag läste den, så kort och snabbt beskrivet men ändå så klockrent. Ser framför mig hur det blir en varm romantisk och humoristisk film av den här boken.

Nu vill jag läsa mer av Martina för det var skönt att slippa otäckheter.Kommentera