English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Konferens

| 2011-09-11, 21:40

I fredags var det dax för den årliga konferensen. Denna gång nära Stockholm så vi hade kollat med en granne som kunde hämta barnen från dagis så att vi båda kunde vara med på eftermiddagens aktivitet. Naturligtvis blev det vab. Jag fick åka för jag hade en grej på middagen.

Fantastiskt väder och som vanligt himla kul att träffa alla. Fem från vårt kontor på Sri Lanka var på besök, plus två som under några år bor i Sverige, plus en skock från kontoren i UK. Häftigt!

Vi lyssnade på förmiddagen och sen lastades vi in i bussar och iväg till en liten hamn där vi delades upp i lag och fick stora overaller, flytvästar, mössa och skidglasögon att sätta på – vi skulle nämligen ut och åka ribbåt. Jag hade oturen att hamna i ett lag helt utan sjövana (=läsa sjökort) för det gick nämligen ut på att navigera runt och hitta olika platser där man skulle tex se en skylt för att kunna svara på en fråga. Jag hamnade således med kartan och sen pratar vi inte mer om det.

Vi kan sammanfatta det med att vädret var helt fantastiskt, skärgården underbar, farten enormt hög och mitt samarbete med de som körde sådär.

Kvällens middag var mycket bra och först framåt halv 11 satte jag mig i bilen och körde hem för att förbereda lite för stundande kalas.En kommentar to “Konferens”

  1. […] fredags var det årlig konferens med jobbet. Planen var att vi båda skulle gå, men Simon fick feber dagen innan, så jag stannade […]

Kommentera