Slumpad post: Vilket garderobsmonster är du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pimpa

| 2011-09-11, 22:55

Annikas lillebror Anders var sjuk igår så han kom inte på kalaset och fick inte gå på teater idag, därför fanns det två biljetter över. Jag och Joel tackade såklart ja och åkte in till söder idag på förmiddagen.

Dockteatern Tittut var en jättefin liten lokal och föreställningen var suverän så det lär bli fler besök.

Dagens föreställning var Pimpa-den lilla lilla hunden med prickar. Redan i “väntrummet” så kom skådespelarna ut och hälsade alla välkomna och delade ut pennor och teckningar. Joel hann säkert färglägga 5 stycken före han tröttnade (tog max 5 minuter).

Sen fick vi gå in. Grymt anpassad till små barn. Runt 45 minuter tog det och Joel skrattade många gånger och hängde med bra.Kommentera