Slumpad post: Frost
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Som julafton nästan jämt

| 2011-09-15, 14:47

Slog mig härom dagen att jag blivit väldigt bortskämd med paket i brevlådan (och att hämta ut). Det finns flera anledningar till denna ständiga känsla av julafton.

Den första är det här med att få recensionsexemplar. Det gör att det titt som tätt kommer paket med böcker.  Hittills i år har jag fått otroliga 22 barnböcker och 31 vuxenböcker, varav jag har 12 kvar att blogga om. Otroligt roligt men det tar ju faktiskt en del tid att önska böcker, hålla koll på vad man fått och inte minst att blogga om böckerna. Det ju dock en av mina hobbies så det är ok, precis som läsning för de ska ju läsas först.

Den andra är sömnaden, eller kanske snarare gruppen Vi sytokiga på facebook. Det blir ju en del tyger, och jag skulle lugnt kunna kalla mig tygknarkare. Älskar tyger! Sen ser man allt alla andra gör och inser att det finns massa tillbehör såsom band, knappar, verktyg, lappar, nålar, gummiband, tidningar, böcker och så vidare. Med internet är sakerna bara ett par knapptryck bort… Älskar att ha diverse saker hemma som man sen kan få användning för när jag sätter mig och syr/pysslar.

Ytterligare en anledning är att barnen börjat gilla pyssel. Mest pärlplattor än så länge men även garn och lite annat klipp och klistra. Det måste man ju uppmuntra så mycket det går 🙂

Så om vi blir insnöade i vinter lär vi inte lida brist på saker att göra iaf!En kommentar to “Som julafton nästan jämt”

  1. […] tur att vi får så mycket paket att det fanns lite material för ett nytt. Tre lådor blev med lite tejp ett finfint lekhus i lagom […]

Kommentera