Slumpad post: Epic
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sytt byxor

| 2011-09-18, 21:17

Jag har faktiskt sytt klart fyra par byxor till grabbarna. Dock går det apdåligt med att frilägga bilderna så bloggposter om dem kommer när John är frisk nog att visa mig (eller göra åt mig…). Ville bara säga att jag faktiskt syr lite av de tyger jag köper!5 kommentarer to “Sytt byxor”

 1. Syster Yster says:

  Jag trodde du hade det där fixat?! Vad är problemet?

 2. Sue says:

  Vägrar sitta i 10+ minuter för att frilägga ett par byxor. Då kan jag lika gärna lägga ner. Bakgrunden har varit för spretig… Argh – och det var ett vanligt grått tyg som inte alls var särskilt spretigt.

 3. Syster Yster says:

  Hm… nå, langa över om du vill ha hjälp! 😉

 4. Sue says:

  Hehe, kanske kommer ett mejl med lite bilder senare. Får se hur John har det på tidsfronten 🙂 TACK för erbjudandet!

Kommentera