Slumpad post: Glass i Farsta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snurrkram

| 2011-09-19, 15:00

Barnen har varit lite ledsna vid dagislämning ett tag nu och måndag (som är min lämningsdag) är alltid lite värre. Joel gick finfint idag men när jag skulle gå ifrån Simon så tittade han ledsen på mig och kröp upp i min famn.

– “Nej, mamma, inte gå” säger han med hjärtskärande röst.
– “Vet du vad Simon? Ska vi ta en snurrkram? Det gjorde jag och Joel en gång när han var lite ledsen och sen gick det bra” säger jag med varm röst och klappar lite på honom.

Så jag ställer mig upp och lyfter upp Simon och kramar honom så mycket det går och snurrar ett par varv. Ger honom en puss och ställer ner honom på golvet och säger lite bävande hej då. Men Simon har hajat och säger glatt hej då och vinkar samtidigt som han springer bort mot en duplolåda.6 kommentarer to “Snurrkram”

 1. Syster Yster says:

  😀 Så sött!

 2. Sue says:

  Ja det kändes väldigt skönt i mammahjärtat att det funkade.

 3. John says:

  Provade snurrkramen idag, men det enda som hände var att jag blev fruktansvärt yr i bollen och Simon fortsatte sura när jag skulle gå… Han var iofs glad under själva snurrandet.

 4. Sue says:

  Hmm… kanske bara funkar första gången?

 5. John says:

  Kanske 😥

 6. Sue says:

  Funkade inte för mig heller idag 🙁
  Inte heller den traktorgrävare som stod på baksidan av dagis och grävde lyckades avleda mina försök att gå utan ledsenhet.

Kommentera