Slumpad post: Badrum dag 19
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nattsömn

| 2011-09-23, 16:48

Tänk det är lustigt hur man glömmer bort jobbiga saker. Redan i maj så hade nätterna hos oss stabiliserat sig, och det har verkligen fortsatt.

Simon sover hela nätterna i sin säng och endast om han är sjuk vill han sova hos oss. Däremot kommer han alltid in på morgonen när han vaknar – med en eller par böcker som han vill att vi läser. Mysigt!

Joel är lite av en periodare. Ibland kommer han intravande till vår säng mitt i natten och andra perioder sover han hela nätterna i sin säng.

Det är bra skönt att ha kommit ur den perioden. Gäller att vara glad för såna förändringar, det är annars lätt att fokusera på jobbiga bitarna. Nu är vi tex i trotsfas med båda, vilket ibland kan vara lite sisådär halv- och heljobbigt.Kommentera