Slumpad post: Spela spel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bokmässan 2011

| 2011-09-25, 19:44

I fredags var det så dax att åka västerut för att besöka Bokmässan i Göteborg. Resan gick fort och vi gäspade ikapp. Efter lite förvirring i mörkret så kom vi till slut på rätt spårvagn och sen var det lätt att hitta till Slottskogens vandrarhem.

Vi sov helt ok och käkade frukost med en hel hög andra som vi gissade hade samma dagsmål. Spårvagn till mässan och var där strax efter 9 då de öppnade. Inga farliga köer (vilket det blev senare på dagen) och sen strosade vi runt i sakta mak mer eller mindra hela dagen fram till 17 då vi var helt färdig och åkte till centralstationen och käkade före tåget tog oss tillbaka. Eftersom väskan var ganska tung och klockan var runt 22 när tåget kom fram lyxade jag med taxi hem.

En mycket givande tur och det kommer några separata bloggposter om det hela.En kommentar to “Bokmässan 2011”

  1. […] den på bokmässan och läste den en gång. På gränsen att barnen orkade lyssna för det är mycket […]

Kommentera