Slumpad post: Vilken typ av arbetsplats?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Facebook och andra i-landsproblem

| 2011-09-27, 7:27

Tiden då man själv styrde uppgraderingar av program är slut. Nu använder man inte längre program lika mycket utan tjänster. Google uppdaterar sina produkter lite nu och då. Så länge det är små förändringar kan jag tycka det är ok men när det är stora blir det genast lite jobbigt för det kanske inte passar in i mitt liv just då att lära om.

Facebook är oxå en sån tjänst som uppdateras lite då och då. Härom dagen när jag läste om att det kommer förändras i grunden, typ, fick jag lite magont. Jag som just tyckte jag hittat mina rutiner för grupper, sidor och annat. Lagom nivå på antal mejl jag får etc. Orkar inte med förändringar som jag inte själv kan välja.

Helt plötsligt har jag ingen koll alls, och reaktionen blev snarast att jag tror jag skiter i det där med fejan. Skrivarmamman, eller Pernilla Alm som hon nu gått ut med skriver ett bra inlägg kring detta.

Kanske är detta ett tecken att börja sy lite mer på kvällarna!3 kommentarer to “Facebook och andra i-landsproblem”

 1. Syster Yster says:

  Ja… det är ju lite intressant. Det gör det säkert för att ‘förbättra’ och ‘uppdatera’ och visa att de hänger med… men av vad man ser av kommentarer till det hela så kan det väl sammanfattas med den gamla goda devisen “Don’t fix what ain’t broken”… En TV-serie som gick i UK och handlade om major flops comes to mind (ursäkta språkförvirringen): “It seemed like a good idea at the time…”.

  Fler kanske skulle reflektera över ett av världens mest framgångsrika varumärken som, frånsett en del andra aspekter, åtminstone har insett värdet av igenkänningsfaktorn i marknadsföringen: Coca Cola har inte bytt grund-logga sedan starten…

  Men apropå uppdateringar – byt gärna ut Syster Yster-länken i bloggrullen till http://photoartbyanna.wordpress.com :mrgreen:

 2. Syster Yster says:

  (In fact, om jag vore riktigt cheeky, så skulle jag också be er döpa om den till “A photo blog (Syster Yster)”… 😎 )

 3. Sue says:

  Utfört enligt dina önskemål! Tänk om fejan var lika lyhörda va :mrgreen:

Kommentera