Slumpad post: Blanda ihop
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Böcker som fick följa med hem

| 2011-09-28, 22:20

Trots att jag har massa böcker hemma, både olästa och lästa, både för vuxna och barn så fick en del böcker följa med hem från bokmässan i lördags.

Slog på stort och köpte tre böcker från Sagolikt bokförlag. Vi har sen tidigare Jösta och Johan och jag gillar genustänket. Nu blev det fortsättningen Junior börjar förskolan, Måste ha monster (redan en favorit!) och Kalle som Lucia.

Hittade lite pennor och block och målarböcker som fick följa med hem. Sen lite olika barnböcker som jag faktiskt har lagt upp på vinden för att plocka fram vid lämpliga tillfällen.

Vuxenvärldsböcker blev det några stycken. Endast en signerad dock, Vem är Svensson av Colette van Luik. Eva Wiklunds bok Det finns ingen gräns om simmaren Anders olsson. Men mest var det extremt billiga pocketböcker jag fick med mig; Åsne Seierstad med Hundra och en dag. Eva F Dahlgrens Det här är inte jag och sen två från Kabusa Böcker, Mettes värld av Kirsten Hammann och ABC av Ida Jessen.

Sen hittade vi några roliga böcker eller kanske mer jätten av en snubbe som heter Colin Moon dom fokuserar på hur svenskar är. Något för jobbet att satsa på tror vi kanske.

Sen blev det såklart några tidningar oxå.

Några gratiskoder för att ladda hem e-böcker och ljudböcker lyckades vi håva in där det delades ut. Blir intressant att testa.

Nu ska jag se när jag kan hitta tid att läsa allt på 🙂3 kommentarer to “Böcker som fick följa med hem”

  1. […] lite ny teknik på mässan, men blev riktigt besviken för det var knappt vi hittade något mer än böcker och tidsskrifter (iofs inte helt fel […]

  2. […] den på bokmässan och redan på söndagen fick barnen den. Oj vilken […]

  3. Sue says:

    Hmm… ser att jag typ inte läst böckerna än så det är tur att jag inte planerat in fler besök på bokmässan…

Kommentera