Slumpad post: Olika mål
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bök

| 2011-09-29, 22:05

Bök kan sammanfatta den senaste tiden med barnen.

Läggningen igår var enormt påfrestande. Först halv 10 sov båda barnen (Joel hade sovit på förskolan). Inte alls skoj när man är förkyld, även om John hanterade slutet så hör jag ju böket.

Lämningen idag var inte rolig alls. Båda är inne i en period då de inte alls vill gå till dagis.

Hämtningen gick inte heller bra (det brukar vara den enkla delen). Joel blev upprörd för att jag låste upp Simons cykel först så Joel fick vänta. Sen åkte han i förväg och vi hakade på efter, men han ångrade sig och ville gå ett annat håll. Då hade Simon redan korsat gatan så det gick inte att vända om. Joel blev enormt upprörd av detta och kanske en halvtimme senare hade han släppt det. Då hade han gråtit, skrikit, sparkat etc hela vägen hem. Jag fick till slut tvinga honom att sitta i vagnen eftersom han vägrade lyssna på mig. Väl hemma fortsatte han yla. Till slut lugnade han sig och fick softa lite vid tv:n där han nästan somnade.

Läggningen idag gick bättre än igår men först kvart över 8 sov barnen – trots enorm tröttma.

Tur att de är så roliga och mysiga emellan alla dessa turer med bök så det jämnar ut sig 🙂

Just nu verkar de dock fokusera mest på mig. För en period sen var det John som fick mest bök. Tur att det varierar!2 kommentarer to “Bök”

  1. Cattis says:

    Gullungar! tur man har dom så man vet att man lever. Här är dom vakna typ jämt så man får aldrig prata i fred. Öronen är stora som paraboler, pratar man i källaren så hör dom på sina rum. Det blir en del sköna promenader med vuxenprat nu 🙂
    Ömskar er en skön helg. //Cattis

  2. Sue says:

    Var tid har sin charm som många säger!

Kommentera