Slumpad post: Glömsk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Före förkylningen

| 2011-09-29, 14:54

På jobbet har vi spännande veckor just nu med omcertifiering för vårt ISO-9001 certifikat. Denna gången utökar vi dessutom certifikatet att inkludera även kontoret på Sri Lanka. Har inneburit en hel del förberedelser och utskick från min sida till diverse personer. Förra veckan avklarade vi kontoren i Sverige och UK och denna vecka är det Colombos tur.

Har ett tag misstänkt att kroppen fajtats med förkylningar – barnen har varit sjuka och även John. I måndags skickade jag ut ett mejl som jag avslutade med:

Please do not contact me if you have any questions regarding the audit!

Som tur var har jag en vänlig kollega som noterade och påpekade för mig så jag kunde skicka ut och erkänna mitt misstag 🙂

Nu har förkylningen slagit till på riktigt och jag jobbar hemifrån för att kunna ta det lite lugnare och för att inte smitta. Jag skyller mitt misstag på den stundande förkylningen givetvis!

 Kommentera