Slumpad post: Slut på blöjtiden?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ljungen planterad

| 2011-10-09, 22:04

När vi köpte utelyktorna igår så köpte vi även ljung till framsidan. Av någon anledning planterade vi dem inte igår och idag gick klockan och vi gjorde annat. Så efter middagen klädde vi på oss men väl ute insåg vi att vi faktiskt glömt en spade i helikopterparken så vi sprang dit för att hämta den. Där träffade vi på Alfred och sen var det inte läge att gå hem.

Simon knalltrött fyllde sin blöja och ville byta (!!) så jag tog hem honom och John la honom ganska direkt sen. Joel och Alfred lekte dock vidare och grävde hajfällor. Mörkret föll och när även Alfred gjorde det så tyckte vi alla att det var dax att gå in. Joel ville först inte men när jag nämnde planteringen vi hade kvar så rusade han iväg snabbare än blixten.

Vi plockade fram pannlampan och sen körde vi på. Enkelt med en arbetsman som Joel. Han grävde bort gammal jord i krukan, och fyllde på med ny medan jag höll skräppåse och jordpåse. Mycket bra samarbete måste jag säga. Värmer en mors hjärta när det bara funkar sådär fint.

Vi fick såklart ta en bild i skenet från pannlampan.Kommentera