Slumpad post: Fler mössor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Connelly, Michael: Nio drakar

| 2011-10-24, 9:21

Det är något med böcker som rör sig över ett väldigt kort tidsperspektiv. Jag kan inte släppa dem. Halva den här boken är sån.

Första halvan läste jag i vanlig takt och hade inga större problem att lägga undan den när jag blev för trött. Så kom jag till hälften ungefär och sen gick den inte att släppa. Först klockan ett på natten när jag läst ut den så kunde jag lägga den ifrån mig.

För dem som följer Harry Bosch är detta en nyckelbok skulle jag vilja säga. Blir spännande att se hur det här kommer att påverka framtida böcker.

Vilket otroligt driv! Det har ju varit ett par mellanböcker känns det som men den här!

Nu vill jag genast ha nästa bok 🙂 Nästa bok Prövningen verkar dock inte handla om Harry så jag får ge mig till tåls ett tag antar jag. Tur att det finns annat att läsa.En kommentar to “Connelly, Michael: Nio drakar”

  1. […] får jag ändå påminnelser om av mig själv. Sen senaste listan har jag läst ut Nio drakar av Connelly,  Ge plats för familjen av Juul och Svedd av Sandra […]

Kommentera