Slumpad post: Dagens OS-utmaning: Fredag 10/8
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

4-årskontroll

| 2011-10-26, 22:57

Idag var det dax för fyraårskontroll för Joel. Av någon anledning var Joel avigt inställd redan före. Sa att han inte tyckte om BVC. När jag frågade vad BVC var så svarade han att han inte visste. Vi försökte förklara vad som skulle hända – stod på kallelsen att man skulle göra det.

Väl där fortsatte det. Joel som alltid är framåt och glad på nya ställen, blev butter och tyst. Ville inte alls klä av sig för att vägas så det blev med kläderna på. Mäta gick dock fint. 109 cm så snart har han dubblat sin födelselängd. 20,4 kg stannade vågen på så inte undra på att det faktiskt är lite tungt att bära honom nu.

Pirat ville han verkligen inte bli men kunde se bokstäverna med båda ögonen. I slutet gick det att testa med lappen på ena ögat men på andra totalvägrade han, så troligen får vi en ny kallelse till syntest. Hörseltestet gick bättre, där var det ju en spännande maskin med i leken. Inga fel på hörseln.

Rita gick bra och då lossnade det lite och Joel pratade en del. Efter en del trugande, och en paus med ritande så lyckades Joel visa att han faktiskt kan gå balans på ett streck på golvet.

Frågade om äggallergin och hon tyckte vi skulle göra ett pricktest för att vara på säkra sidan, så det blir att boka tid på vårdcentralen för ett sånt.3 kommentarer to “4-årskontroll”

  1. Syster Yster says:

    Haha, jag har börjat titta igenom bilderna och det finns en oneklig tendens till misstänksamma blickar och noggranna ryggvisningar från Joels sida… 😉 Känns som om en viss ung herre jobbar hårt på sin självständighet! 😯

  2. Sue says:

    Jojo, visst är det så 😎

  3. […] var det dax för 5-årskontroll för Joel. Vis från förra året så hade vi pratat massor om vad som skulle hända. Det var dax för spruta dessutom och vi sa att […]

Kommentera