Slumpad post: Fiktiviteter: Kalender dag 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En stadströja

| 2011-10-30, 19:51

I lördags gick John och grabbarna till Helikopterparken. Jag satte genast fart att skära ut lite för att kunna sy. Höll på att skära ut två framstycken men insåg det innan halslinningen var gjord så det blev inte så stor skillnad från ursprungsmönstret.

Första plagget blev en tröja till John, som jag faktiskt sydde helt klart senare på kvällen.

Mottagare: John
Mönster:  Hemmaknåpat mönster till John.
Material: Härliga stadstyget från Strömming Design. Ärm, rygg och halsmudd i interlock, mörkblå från Jofotex.En kommentar to “En stadströja”

  1. […] som jag skar ut Johns tröja skar jag ut en till mig. Tanken är att ha den på mig på fredag då det äntligen är syfestival. […]

Kommentera