Slumpad post: 7 år senare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ont i höften

| 2011-11-03, 12:46

Det där med smärta är intressant. Så länge man har ont har man fokus på det. Så fort det är borta glömmer iaf jag bort den (annars hade nog ingen fött flera barn) och har svårt att inse hur ont jag haft.

Nu drygt tre månader efter mina besök hos Leif på Nirvana är min höft nästan helt bra. Några få massagebehandlingar sen dess bara, men ingen sjukgymnast, naprapat eller kiropraktor och kroppen som helhet känns bra.

Rörligheten är mycket bättre, ännu bättre än efter mitt Cia-besök förra våren. Knälyft går att göra på riktigt. Hållningen är som sagt bättre den oxå.

Det är endast i några få lägen som det gör ont och jag har insett att jag nu kan ligga hur jag vill i sängen, inget sätt gör ont!

Närmaste månaderna efter besöken hos Leif hade jag ont, men inte ont som före utan på ett bättre sätt. Lite som någon slags träningsvärk. Särskilt mycket kändes det efter att jag hade tränat. Nu är det oxå borta!

Intressant slump att min mamma samtidigt fått ny höftled och även hon snart är smärtfri i höften 🙂3 kommentarer to “Ont i höften”

  1. Syster Yster says:

    Hehe – ja,det skulle ju kunna vara lite sympatiskt… 😉 Men vad skönt att du känner att det verklige blivit bättre! Själv får jag erkänna att jag nu har börjat packa ihop rejält… 😳 Som du säger så glömmer man snabbt bort hur det var – men man känner onekligen igen det när det kommer tillbaka! Har bokat tid hos “min häxdoktor” nu – och jisses vad skönt det ska bli! 😯

  2. Sue says:

    Mmm… den är skör kroppen. Bra att du bokat tid!!

  3. […] hann knappt skriva om att höften var bra förrän något hände. Då inser man snabbt hur mycket det påverkar, sätter begränsningar. […]

Kommentera