Slumpad post: Komma ihåg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Återvinning med pannlampor

| 2011-11-05, 18:29

I torsdags var det städdag, den korta varianten så bara där nere. Återvinningskärlen var överfulla och det var mörkt ute. Ogillar att gå bort med återvinning när det är mörkt för jag ser inte ner i kärlen vad jag plockar upp.

Om dock på idén att använda pannlampan. Barnen tände på den idén, såklart och vi packade full dubbelvagnen och blev av med värmeljushållare, vanlig återvinning, batterier och lampor. Har man två barn behöver man två pannlampor, det hade vi inte. Men John kom på den bliljanta idén att sätta ett cykellyse (variant mindre) runt ett pannband och vips hade vi två pannlampor.

På hemvägen sprang de runt lite här och var och tyckte det var jätteroligt med pannlamporna.3 kommentarer to “Återvinning med pannlampor”

  1. Syster Yster says:

    Så smart! Bor man på landet är det *väldigt* skönt att ha pannlampa… Jag har faktiskt fått mina av omtänksamma (och erfarna) släktingar, men blev jag av med dem skulle de definitivt ersättas per extra omgående!

  2. Sue says:

    Det förstår jag. Vi ska fixa fler, typ varsin.

  3. […] vi gick med återvinningen med pannlampor fick jag en idé. Vi verkställde på fredagskvällen efter middagen. Kläder på, utelampor på […]

Kommentera