Slumpad post: Hade glömt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Småfix behövs

| 2011-11-07, 22:40

Vi insåg som sagt att vi behöver vinterdäck så det måste vi kolla på. Vi borde fixa pricktest för Joel så vi vet säkert hur det är med äggallergin. Jag har hål i en tand, är tämligen säker iaf för det gör ont nästan varje gång jag tuggar. Måste alltså boka tid hos tandläkaren. Jag ska till vårt Londonkontor några dar om två veckor och insåg att jag inte har något giltigt pass, måste således fixa ett sånt. Vi behöver bättre förvaring i hobbyrum och barnrum och planer smids. Julen närmar sig, både adventskalender och julklappar, där är vi dock på god väg 🙂

Säkert är det något jag missat. Vi hoppas dessutom på vattkoppor för barnen just nu. Om de smittades senast så kommer de nästa vecka. Vore skönt att få det överstökat.



2 kommentarer to “Småfix behövs”

  1. […] Vi hade ju lite småfix att göra skrev jag häromdagen. […]

  2. […] skrev ju en lista över saker som skulle fixas, och sen kom jag snabbt väldigt långt på […]

Kommentera