Slumpad post: Höstpaddling
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pass beställt och tandläkare bokad

| 2011-11-09, 13:25

Vi hade ju lite småfix att göra skrev jag häromdagen.

Har gått rätt bra att bocka av på den listan måste jag säga.

Vinterdäcken är ju beställda,  tandläkartid bok till imorgon, har mejlat vårdcentralen angående pricktest för Joel, vi har bokat dag för hobby- och barnrumsfixande.

Sen har jag varit i Haninge idag och ansökt om pass. Räknade kallt med att det skulle ta tid så jag hade med bok (Eldvittnet av Keppler) och såg fram emot att sitta och läsa. Hann bara öppna boken och läsa en sida, sen var det min tur.

Grymt smidigt var det. De hade en datoriserad apparat som tog en bild (höj- och sänkbar kamera), avläsare för fingeravtryck och en signaturavläsare. 400 kr kontant blidde det för deras kortläsare var sönder och jag kan hämta i slutet av nästa vecka. Helt perfekt.

Nu är ju ingen av sakerna helt avbockade utan bara till hälften men om en vecka hoppas jag det är lite bättre på den fronten.En kommentar to “Pass beställt och tandläkare bokad”

  1. […] bestämde oss dock att dra till Haninge för att ansöka om pass till killarna i familjen (jag fixade ju i höstas). Numera kan man boka tid på nätet (första lediga var dock in i augusti då vi börjat jobba […]

Kommentera