Slumpad post: Arvet klart
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vinterdäck beställda

| 2011-11-09, 9:07

Efter att ha bett om tips på facebook och sen spenderat lite tid med att surfa runt på leverantörer och årets tester. Vilken djungel!

Efter mycket velande landade det på Nokian WR D3 205/55/ R16 91H BSW (allt enligt beställningen). Så nu har vi bestämt att vintern i Stockholm blir normal 🙂

Det blev dackonline.se som fick leverera och smidigt nog kunde man välja ut en firma som de levererar däcken till och som sen monterar dem åt oss. Vi valde en firma i Farsta på lite måfå och idag ringde jag dem för att se hur det funkar. Summan blev att de ringer när däcken kommer. Insåg när jag frågade om leveranstiden från dackonline till dem, och svaret efter lite funderande blev 40-45 minuter, att kommunikationen inte funkade. Jag fnissade lite inombords och undrar hur många gånger jag svarar lika orimligt när jag jobbar med vårt kontor i UK…4 kommentarer to “Vinterdäck beställda”

  1. Syster Yster says:

    Då kan jag ju nämna att jag har använt dackonline de senaste gångerna och det har funkat utmärkt! Att jag sedan har en däck-kille som jag kunde fixa en logga åt och nu får bytet gratis av är väl kanske inte något som hjälper er… 😉 Men däcken har levererats på några dagar, om jag minns rätt, och jag tror man kan följa leveransstatus via deras site?

  2. Sue says:

    Hmm… verkar som om vi beställt några som de måste vänta på för status är samma som när vi beställde. Nåja, det är ju inte vinter ännu iaf 🙄

  3. […] så var det vinterdäck. Vi beställde ju för tre veckor sen, och de levererades till monteringsfirman i Farsta. När John skulle åka […]

  4. […] början av november beställde vi vinterdäck via däckonline med leverans till monteringsfirma i Farsta. Det blev fel. Sen körde vi en annan […]

Kommentera