English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nyttan med Google+

| 2011-11-23, 21:05

En kompis ville veta om det fanns köksknivar för barn och googlade på “barnkniv”. Eftersom jag har +1:at vår blogg, och han hade mig som “vän”, fick han upp Steka blodpudding som nummer tre i listan med sökträffar. Eftersom han känner mig kunde han chatta och fråga var vi köpt den etc.

Alltså, helt utan att använda själva “flödet” i Google+ hade han haft nytta av det på ett sätt som var lite svårt att förutse, men väldigt användbart och effektivt.

Själv använder jag Google+ ungefär som Twitter, jag “prenumererar” på en massa människor jag egentligen inte känner och “delar” saker, men det händer också då och då att jag +1:ar sidor/inlägg/appar etc. Förmodligen kommer detta, och det faktum att andra gör det, att komma till nytta när jag söker på Google eller använder andra Google-tjänster.

Jag tycker att det är både smidigt och listigt! 🙂Kommentera