Slumpad post: Längdskidor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Reading

| 2011-11-27, 22:13

Tidigt i onsdags morse (halv 6) tog jag taxi till Arlanda. På vägen hämtade vi upp min nya kollega Per. Det var lite dimma i London så vi blev lite försenade upp i luften men flög in en del så vi blev bara en kvart sena.

Eftersom Per varit i Reading med förra stället så var han reseledare och såg till att vi kom på rätt buss. Andrew på vårt kontor där mötte oss vid bussen och guidade oss till kontoret.

Vi satt sen mest i möten förutom då vi gick och hämtade lunch. Bra möten och bra diskussioner. Roligt att träffa de som jobbar på kontoret där. En av killarna var med i förvaltningsteamet i Colombo och var med och bowlade när jag var där, han kom ihåg att jag kunde bowla.

Vid 6-tiden gick vi över gatan och checkade in på hotellet för att sen direkt ge oss ut och käka middag. Hittade Nandos som verkade passande. Käkade och pratade, sen gick vi hem och sov. Trötta som fiskar. Länge sen jag somnade så tidigt på kvällen ska erkännas.3 kommentarer to “Reading”

  1. […] vi gick hem från middagen i Reading passerade vi en bokaffär och i skyltfönstret satt Gruffalon! Dagen efter smet jag dit en snabbis […]

  2. […] ha klarat sig utan men och är tillbaka på jobbet efter helgerna. Sue besökte även kontoret i Reading en sväng. Vi lyckades även utöka certifikatet (ISO-9001) till att inkludera vårt kontor på […]

  3. […] Senast jag var i Reading (enda gången faktiskt) var för 1,5 år sen. Nu var det dax igen, ungefär samma anledning som trippen till Århus för någon vecka sen. Jag och Åsa åkte dit för att utbilda i interna verktyg. […]

Kommentera