Slumpad post: Simon och Olle
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Varm ånga

| 2011-11-27, 0:04

I tisdags stod jag och pratade med en kollega samtidigt som jag plockade ur diskmaskinen. Hon stod och väntade på vattenkokaren insåg jag när jag i samma ögonblick som den kokade upp och släppte ut ett ångmoln hade min arm precis ovanför.

AJ!

Först gjorde det inte så jätteont men jag tog en pappersduk med lite vatten på och svalkade och det gjorde gott. Senare sved det en del men väl hemma hade jag på lite babyolja från Weleda och det gjorde susen. Försökte ta med en flaska i handbagaget när jag åkte till England men se det gick inte.

Det har ändå känts rätt ok tills imorse då huden var lös. Gick direkt ner och satte på en kompress för att undvika att huden går sönder och det har funkat finfint idag.

Blir spännande och se hur det utvecklar sig. Bra att kunna visa grabbarna och säga att det är farligt med varma saker.3 kommentarer to “Varm ånga”

  1. Syster Yster says:

    Ajajaj – din stackare! Jag gjorde precis samma sak dagen innan min framläggning… 😛 Det var inte kul. Jag hade å andra sidan ingen babyolja att lindra med… 😉

  2. Sue says:

    Nä ingen höjdare. Men nu har det stabiliserat sig känns det som. Lär väl ömsa skinn här framöver dock 😯

  3. […] misshandlat mina armar och det var faktiskt en av pedagogerna på förskolan som undrade om jag bränt mig igen. Fick förklara att det var crossen som ger såna […]

Kommentera