English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bäckenet

| 2011-11-30, 6:41

Kom igång i augusti/september med promenader och efter första fick jag ONT i bäckenet men det gick snabbt över som tur var. Sen rann det ut i sanden pga förkylningar och kvällsbokningar (både för mig och promenadsällskap).

Så för snart två veckor sen körde jag lite extra löpning på jobbets crosspass. Inte alls särskilt mycket egentligen utan ett par hundra meter gånger tre typ.

Redan under passet kände jag av extra trötthet i bäckenet och först tre dagar senare slutatade det göra ont. Undrar varför och om det går att få bort helt och hållet. Kanske ska jag ta mig i kragen vad gäller de där promenaderna igen?

Nu känner jag det lite svagt då och då, har ju inte tränat sen dess pga förkylning. Måste nog ta tag i det där med promenader igen!2 kommentarer to “Bäckenet”

 1. Caroline says:

  Hej!
  Har du fått ngn fason på din smärta i bäckenet?

  Jag känner av samma sak. I början vid promenad men de har mer eller mindre släppt. Men vid jogging gör de riktugt ont. Har du sökt kiropraktor?

  mvh Caroline

 2. Sue says:

  Gick under lång tid hos kiropraktor som inte nappade på det riktigt. Har nu kunnat gå längre promenader utan att få ont men idag joggade jag lite och då kändes det. Antar att det är en längre tids uppbyggnad som behövs.
  Har du haft problem länge?

Kommentera