English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Överlåta dagar

| 2011-12-05, 18:54

Ja det finns mycket att säga om försäkringskassan. Jag har nu troligen överlåtit resten av mina dagar för Joel på John.

Jag John fick upp följande ruta någon gång före sommaren och jag skickade givetvis in en lapp. Efter sommaren kom samma ruta upp och jag John undrade lite men tänkte att jag han inte hade ansökt om så många dagar så jag skickade in en till och tog i lite så att det skulle räcka.

Sen i november när jag John skulle ansöka igen så dök rutan upp igen och nu började jag John fundera. Frågade på försäkringskassans sida på facebook och fick till svar att det där inte slår igenom på webbtjänsten… Alltså kommer jag John alltid att få upp den där rutan hädanefter. Hur vet man då om dagarna tar slut “på riktigt” igen och man faktiskt behöver skicka in en lapp?En kommentar to “Överlåta dagar”

  1. […] det var lite som jag misstänkte för två år sen att jag typ gett de flesta av mina dagar för Joel till John. Nu hade jag inte några dagar […]

Kommentera