Slumpad post: Ipad-app: Dagspöket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Birthday.se

| 2011-12-17, 23:40

Vi var ju ute i god tid med julkorten men bara därför så skrivs de inte per automatik har vi märkt. Alltså hög tid för detta nu i helgen.

En helt ovärderlig hjälp i att hitta adresser är birthday.se. Vet faktiskt inte hur jag skulle burit mig åt annars för jag har helt slutat spara adresser.

Om det är många som heter samma kan man specificera på flera olika saker, tex födelseår, månad, dag eller delar av adressen, eller län (om man är inloggad tror jag). Tror aldrig jag gått bet faktiskt – jo om personen är under en viss ålder då finns de inte där utan man måste gå på föräldern.

Nu har jag gjort över hälften och har mer eller mindre kramp i handen (ovant att skriva för hand!) så nu ska jag sova och fortsätta imorgon.Kommentera