Slumpad post: Vilken färg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En mammas hjärta smälter

| 2011-12-26, 21:59

Våra läggningar är inte alltid helt enkla ska sägas. Förutom igår, juldagen, då barnen i två dagar haft fullt upp och inte sovit varken på dagen eller kvällen. Då somnade de före 19:00. Galet mycket tid hade ju vi vuxna sen.

Idag när jag läst och sjungit lite tog mitt tålamod slut så det blev cd-skiva istället. Barnen plockade fram gitarrer och var allt annat än lugna och stilla. Morrade lite inombords. Var och sa till dem några gånger när det gick till överdrift.

Satte mig och sydde i hobbyrummet. Mamma fick nämligen lite kläder i julklapp, ofärdiga kläder eftersom hon fick välja tyger själv. Varma byxor hade högst prio.

“Jag såg mamma kyssa tomten” drar igång och till min förvåning så hör jag hur Joel ligger och sjunger med. När sången är slut hör man Simon som utropar “Bra Joel!”.

Från att aldrig ha sjungit så sjunger de hela tiden nu och jag bara smälter.En kommentar to “En mammas hjärta smälter”

  1. […] läggningar är, som jag nämnt tidigare, sådär. Ikväll är en sån kväll när barnen inte riktigt vill komma till ro. Trots att jag […]

Kommentera