Slumpad post: Chokladtryffel med mintsmak
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mysbamse borta

| 2011-12-27, 10:26

Under senaste året har det varit några tillfällen som mysbamse har varit omöjlig att hitta vid läggning. Max har han varit borta två nätter före vi har hittat honom någonstans i huset.

Helgen före jul försvann han på nytt och har varit helt omöjlig att hitta. Vi gissar att han ligger på något fiffigt ställe men bara att vi inte lyckats lokalisera det stället än. Eller så har han råkat följa med sopor eller återvinning ut…

Det intressanta är att Joel den här gången knappt har kommenterat det. En tidig morgon ville han ha honom men annars inte ett ljud. Vi håller låg profil och ser vad som händer.En kommentar to “Mysbamse borta”

  1. […] ut alla lådor och kartonger som agerat diverse hus och i lådan som varit postlåda hittade jag den eftersökta mysbamse! Joel blev lagom glad bara, men när han skulle sova var det mysbamse som låg nära, nära. […]

Kommentera